Noves activitats dirigides de Rubió: zumba, pilates i taller de memòria

Dimecres, 3 de gener de 2024 a les 00:00

Rubió comença l'any amb una programació d'activitats dirigides per fer al municipi, del mes de gener al juny 2024.

Després d'un qüestionari enviat per conèixer aquelles activitats més sol·licitades al poble, s'ha volgut iniciar una primera fase amb aquelles més votades: pilates i zumba. Per altra banda, també s'hi ha afegit un taller de memòria per estimular-nos cognitivament davant l'envelliment (recomanat per a majors de 60 anys, però obert a tothom).
 
Les activitats tenen un horari determinat, però si algú està interessat i no li va bé per horari, pot esmentar-ho a la casella d'observacions per considerar canviar-lo o incloure una activitat de més.
 
Les classes tindran lloc al Local Social del Pla de Rubió, a partir del dia 15 de gener 2024.
 
🟣 FORMALITZACIÓ D'INSCRIPCIONS
Totes les persones que s'apuntin als cursos han de fer un pagament inicial de 40€ de dipòsit, i entregar-lo a la primera classe de l'any. 
En cas de comptar amb una assistència del 65%, els diners seran retornats al mes de juny.
 
Qualsevol dubte que pugueu tenir, podeu contactar directament amb l'Ajuntament de Rubió.
 
👉 A continuació, detallem els cursos:
 

Classes de pilates

Dimarts

18.30 a 19.30 h

Local Social del Pla de Rubió

Pràctica d’exercici físic que es basa en un mètode: el mètode pilates. Es tracta d’un sistema d’entrenament físic i mental que té l’objectiu de treballar tot el cos, des de la musculatura profunda fins a la perifèrica. Es basa en la millora del funcionament fisiològic a través de la respiració i el treball del core (zona central del cos) i les extremitats superiors i inferiors.  Consisteix en un seguit d’exercicis que s’han de fer de manera lenta, mantenint els moviments i la respiració. 

*Activitat oberta a tothom

 

Classes de zumba

Dimecres

17.30 a 18.30 h

Local Social del Pla de Rubió

La zumba és un programa de fitness basat en balls i en exercicis aeròbics. Les coreografies més conegudes de la zumba inclouen cançons i moviments de balls de diferents estils musicals. Aquests exercicis poden utilitzar-se per a treballar molts grups musculars. En particular la zumba es focalitza en la tonificació del tronc, els braços, les cames, l'esquena i els glutis.

*Activitat oberta a tothom

 

Taller de memòria

Divendres

16 a 17.30 h

Local Social del Pla de Rubió

Els estereotips sobre la vellesa poden fer creure que els problemes de memòria són irremeiables, però aquesta creença suposa un greu error. Nombrosos estudis demostren que és possible atallar els problemes de memòria mitjançant activitats d'estimulació cognitiva. Es tracta d'una estratègia de promoció de la salut que contribueix a afavorir un envelliment actiu i saludable.

*Activitat oberta a tothom, recomanada a partir de 60 anys

 

Accediu a les INSCRIPCIONS ONLINE clicant aquí.

Darrera actualització: 12.01.2024 | 13:53