Centenars de persones gaudeixen del circ, el teatre i la música al Festivart de Rubió

Dimecres, 20 de setembre de 2023 a les 00:00

La tarda de dissabte 16 de setembre el Pla de Rubió es va omplir de centenars de persones amb ganes de gaudir del circ, el teatre i la música en directe, enmig l’escenari rural i natural de Rubió. El Festivart de Rubió va viure una 4a edició exitosa, consolidant-se així com una de les cites imprescindibles al calendari cultural del poble.

El festival va començar a les 5 de la tarda, amb el taller obert de circ genilesa de Tot Circ. Petits i grans van poder practicar les diferents habilitats del circ, amb plats voladors, malabars, xanques…

Seguidament, a dos quarts de set de la tarda va tenir lloc l’espectacle “Sarau!”, de la companyia touenca Príncep Totilau. El públic va poder gaudir d’una aposta cultural amb titelles per a tots els públics, seguint l’esperit i l’estètica del món dels Muppets, combinant-hi l’humor. 

Cap a les vuit del vespre, Pau Segalès va portar la màgia al festival amb “Obre els ulls”. I finalment, a les nou del vespre, el grup de brass band Always Drinking Marching Band  va fer ballar a tothom amb l’espectacle “El carrer és nostre”.

Durant tota la jornada hi va haver foodtrucks a disposició, i la Comissió de Festes de Rubió va posar a la venda gots reutilitzables del festival i nassos solidaris amb l’entitat Pallapupas. 

El Festivart s’organitza des l’Ajuntament de Rubió, amb el suport de la Comissió de festes i la Diputació de Barcelona. 

Adjuntem fotografies de Valerio Scandurra

 

Darrera actualització: 20.09.2023 | 15:18