Centenars de persones gaudeixen del circ, el teatre i la música al Festivart de Rubió

Dimecres, 20 de setembre de 2023

La tarda de dissabte 16 de setembre el Pla de Rubió es va omplir de centenars de persones amb ganes de gaudir del circ, el teatre i la música en directe, enmig l’escenari rural i natural de Rubió. El Festivart de Rubió va viure una 4a edició exitosa, consolidant-se així com una de les cites imprescindibles al calendari cultural del poble.

El festival va començar a les 5 de la tarda, amb el taller obert de circ genilesa de Tot Circ. Petits i grans van poder practicar les diferents habilitats del circ, amb plats voladors, malabars, xanques…

Seguidament, a dos quarts de set de la tarda va tenir lloc l’espectacle “Sarau!”, de la companyia touenca Príncep Totilau. El públic va poder gaudir d’una aposta cultural amb titelles per a tots els públics, seguint l’esperit i l’estètica del món dels Muppets, combinant-hi l’humor. 

Cap a les vuit del vespre, Pau Segalès va portar la màgia al festival amb “Obre els ulls”. I finalment, a les nou del vespre, el grup de brass band Always Drinking Marching Band  va fer ballar a tothom amb l’espectacle “El carrer és nostre”.

Durant tota la jornada hi va haver foodtrucks a disposició, i la Comissió de Festes de Rubió va posar a la venda gots reutilitzables del festival i nassos solidaris amb l’entitat Pallapupas. 

El Festivart s’organitza des l’Ajuntament de Rubió, amb el suport de la Comissió de festes i la Diputació de Barcelona. 

Adjuntem fotografies de Valerio Scandurra

 

Darrera actualització: 20.09.2023 | 15:18