Arriba la festa major de primavera de Maçana

Dimecres, 10 d’abril de 2024

Coincidint amb la celebració de Sant Marc, Maçana celebra la seva festa major. Els actes tindran lloc el dissabte 27 i el diumenge 28 d'abril. Dissabte a les 9 del vespre, hi haurà ball de festa major amb el grup Vives Veus Band, a ca l’Escolà (Vila Caelus).  Hi haurà servei de bar, amb beguda i menjar. A la mitja part, es farà el sorteig de la tradicional mona, i enguany els guanys es donaran a l'ADF de Rubió, per tal que pugui renovar el seu material, i seguir amb la seva preparació davant un estiu que es preveu difícil.

Diumenge 28 d'abril, tindrà lloc la ja consolidada passejada per corriols, de 4 quilòmetres. La sortida serà des de Ca l’Escolà, i s’arribarà a l’esplanada de l’església de Sant Martí de Maçana. Per la caminada cal portar roba còmoda i aigua, i hi haurà un petit obsequi a l’arribada per a tots els participants. Es recomana portar roba còmoda i aigua.

Arribats a l'ermita de Maçana, hi haurà vermut popular. Com a novetat d'enguany, es recuperarà el joc del conill porquí, enguany en format ruleta sense el protagonisme de l'animal real. Seguidament, a la 1 del migdia, hi haurà missa cantada amb el duet de Laia Camps i el pianista Joan Martínez Colás (Duo Opera Collage). Acabada la missa, tindrà lloc la rifa de la toia i el repartiment del panet beneït. Donarà el pa Cal Roig, i ho rebrà ca l'Escolà.

Darrera actualització: 19.04.2024 | 10:08