4a edició del Festivart de Rubió

Divendres, 11 d’agost de 2023

La 4a edició del Festivart tindrà lloc dissabte 16 de setembre, i començarà a les cinc de la tarda amb un taller obert a la participació de tothom a càrrec de Tot Circ. Petits i grans podran practicar les diferents habilitats del circ, amb plats voladors, malabars, xanques… de manera lliure.

Seguidament, a dos quarts de set de la tarda tindrà lloc el primer espectacle de la tarda, “Sarau!” de la companyia Príncep Totilau. Es tracta d’un espectacle de titelles per a tots els públics, que segueix l’esperit i l’estètica del món dels Muppets creat per Jim Henson ara fa quaranta anys, combinant-hi l’humor. 

A les vuit del vespre, “Obre els ulls”, de Pau Segalès, promet il·lusionar-nos i delectar-nos amb la seva màgia. I finalment, a les nou del vespre, el grup de brass band Always Drinking Marching Band oferiran l’espectacle “El carrer és nostre” amb molt de música i animació, per a fer ballar i divertir a tothom.

Durant la tarda i vespre d’espectacles, la Comissió de Festes de Rubió vendrà nassos solidaris amb els pallassos Pallapupas, per a tothom qui vulgui col·laborar amb la causa i lluir un nas vermell. 

 

El Festivart va néixer fa quatre anys amb la voluntat de convertir-se en festival escènic de referència a l’Alta Anoia. Davant l’èxit aconseguit a les primeres edicions, el festival s’ha consolidat al municipi i ha esdevingut una cita anual esperada al calendari de festes de Rubió.

 

Les promotores de la iniciativa van ser dues voluntàries del municipi, Ares Espinós i Sònia Fernández, i davant l’èxit i la voluntat de continuïtat del festival, s’hi ha sumat a l’organització la Comissió de Festes i l’Ajuntament de Rubió, amb el suport de Diputació de Barcelona. 

 

INSCRIPCIONS ACAMPADA

 

Darrera actualització: 8.09.2023 | 16:00