ANUL.LACIÓ FESTA MAJOR RUBIÓ 2020

Benvolguts i benvolgudes veïns i veïnes, Donada aquesta situació tan complexa en la que ens trobem de crisi sanitària ocasionada pel Covid-19, tot i que en el nostre territori s’ha entrat en la fase 1, donades les recomanacions en salut pública establertes per les autoritats competents, després de varies converses entre els membres del consorci i la comissió de festes i tal com va passar amb la Festa de Primavera de Maçana, aquest any ens veiem també obligats a anul·lar els actes de la Festa Major de Rubió que s’havia de celebrar els dies 22, 23 i 24 de maig. Algunes de les activitats que es tenien previstes per aquests dies de la festa major, es mirarà de reprogramar-les en altres esdeveniments que es puguin portar a terme més endavant.

No obstant diumenge, a l’igual que a la resta de parròquies de ponent, s’obriran de nou les portes de l’església de Santa Maria per oficiar la missa, això sí, respectant les mesures de seguretat, tothom que hi assisteixi haurà de portar mascareta i guardar la distància de seguretat d’1,5m, seient un màxim de 3 persones per banc.

Ànims a tothom i ben segur que aviat podrem gaudir tots plegats de les nostres festes!

Ajuntament de Rubió i Comissió de Festes.