Rutes familiars en Btt per l’Alta Anoia
Rubió i Sant Pere d’Ardesa

Data  22 de març de 2015 
Horari  09.00 (sortida) - 13.30 (retorn) 
Punt de Trobada  Local Social (Pla de Rubió) 

Sant Pere d'Ardesa

Amb sortida des del Local Social (Pla de Rubió) ruta guiada, fàcil i circular de 10 km i 252 m. de desnivell, passant per l’església de St. Pere d’Ardesa... i algunes sorpreses més!!!.

Ruta guiada -amb diverses aturades per a fer les corresponents explicacions- amb un recorregut força fàcil per a famílies, colles d’amics i gent no específicament habituada a la bicicleta de muntanya

Preus i condicions:

  1. El preu de la ruta són 3 € adults i 2 € nens. Es recomana contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per fer la reserva.
  2. El preu inclou: el servei de guiatge i l’assegurança obligatòria. NO INCLOU altres despeses que es puguin ocasionar (punxades, consumicions, etc.) fora de les anteriorment especificades.
  3. Els menors de 18 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.
  4. Per a la bona marxa del grup només cal una simple bicicleta de muntanya però cal que estigui en bon estat de funcionament: rodes, frens, etc.,
  5. L’organització (GuiesBtt.cat) es reserva el dret d’admissió d’un participant per motius de comportament, actitud o altres que consideri, sense que es tingui dret al retorn de la inscripció. Alhora, és responsabilitat de l’organització suspendre la ruta si considera que hi pot haver un risc important per als participants a causa de condicions meteorològiques, ambientals o les que consideri oportunes oferint una nova data per a la mateixa ruta o mantenint la inscripció per a una altre ruta.
  6. Es recomanable anar amb calçat adient i és obligatori el ús del casc. Si no se’n té, l’organització n’hi llogarà un (1€).
  7. Hi ha l’opció de disposar d’una bicicleta de lloguer (8€) fent la reserva prèviament a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació: guiesbtt.blog.cat / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / www.guiesbtt.cat / Tel. 610.355.736

llista de col·laboradors

Descarregueu-vos el cartell des d'aquí